Over ons

Waarom?

Toen het coronavirus in Nederland zijn intrede deed een aantal weken geleden, hadden we nog geen idee wat voor grote impact het had op de Nederlandse economie. Nu we een paar weken verder zijn, is de impact pas echt goed te zien. Supermarkten stromen leeg en veel mensen staan lege schappen te wachten wanneer zij proberen basisproducten als brood, toiletpapier en vlees te kopen. Veel winkels sluiten of krijgen nauwelijks klanten meer, en de kleinere, lokale ondernemers kunnen zo’n grote klap niet opvangen, wat heel erg is.

Na een tijdje brainstormen zijn we dus op het idee gekomen om deze ondernemers te helpen. Want heb je er al eens aan gedacht dat de lokale groenteboer misschien nog wel genoeg op voorraad heeft? Of de slager? En juist zij hebben klanten zo hard nodig! Via dit platform proberen we het voor iedereen kenbaar en makkelijk te maken om naar de lokale onderneming te stappen. Zo helpen we elkaar allemaal.

Wie zit erachter?

Als webdeveloper voor SEOlab maak ik de hele dag applicaties voor klanten, maar daar blijft het niet bij. Programmeren is veel te leuk en als ik een idee heb, bouw ik het in mijn avonduurtjes nog even bij! Ook LokaalRoyaal was zo'n ideetje, geboren op maandagavond 16 maart 2020, het stond online op donderdagavond 19 maart. Omdat ik geen verpleegkundige of leraar ben, heb ik nu toch het gevoel dat ik iets kan doen in deze bizarre tijd.

Chris Kroon

Mis je iets of heb jij ideeën?

Als je een idee/suggestie hebt of een fout hebt gevonden in de website kan je dit mailen naar info@lokaalroyaal.nl, dan kom ik daar zo spoedig mogelijk op terug!

Met dank aan

Q-music

Menno Barreveld heeft bij Q-music LokaalRoyaal genoemd, super bedankt!